Nefis Snickers Pasta Tarifi

Bu tarif, çikolata, karamel ve fıstık dolgulu Snickers çikolata barlarının eşsiz tadını pasta formunda sunar. Kolayca hazırlanabilen bu tarif, çikolata severler için mükemmel bir seçenektir. Snickers Pasta Tarifi, herkesin seveceği bir tatlı alternatifi sunar ve özel günlerde veya misafir ağırlarken pratik bir seçenektir.

Kandilli Mantı Tarifi

Kandilli mantı, geleneksel Türk mutfağının sevilen lezzetlerinden biridir. İnce hamurun içine lezzetli iç harç doldurularak hazırlanan bu mantı, özel sosuyla servis edilir ve genellikle yoğurt ile birlikte tüketilir. Hem yapımı keyifli hem de tadı damağınızda unutulmaz bir iz bırakacak olan bu tarifi deneyerek, sevdiklerinize lezzetli bir öğün sunabilirsiniz.

Patates Dilim Pizza Tarifi

Ailenin her yaştan üyesinin beğeneceği bu enfes lezzeti deneyerek, pratik ve lezzetli bir aperatif sunabilirsiniz. Sahura pratik bir lezzet arayanlar için patates dilim pizza tarifi harika bir alternatif olabilir.

Ev Yapımı İbiza Tatlısı Tarifi

Ev Yapımı İbiza Tatlısı, tatilin özgürlüğünü ve eğlencesini bir dilim tatlıda sunan özel bir lezzettir. İşte, bu lezzeti evinizde deneyimlemek için ihtiyacınız olan malzemeler ve adım adım yapılışı.

Tavuk Dünyası Kekiklim Menüsü Tarifi

Tavuk Dünyası’nın en sevilen lezzetlerinden birisi olan Kekiklim tarifini mutlaka deneyin. Maliyet olarak çok uygun olan Tavuk Dünyası kekiklim menüsü tarifi lezzeti ile de Tavuk Dünyası’ndakini kesinlikle aratmıyor.

Kıymalı Kaşarlı Patates Rulo Tarifi

Bir avuç kıymanız varsa bu tarifi mutlaka deneyin. Sadece bir parça kıyma ile tepsi büyüklüğünde, tadına doyulmaz bir ana yemek yapıyoruz. İftarda mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Biz gerçekten tadına doyamadık. O kadar lezzetli bir tarif ki anlatamam. Yarım saat gibi kısa bir sürede hazırlayabileceğiniz bu yemeği pilav ve cacık ile servis edebilirsiniz.

Yoğurtlu Terbiyeli Tavuk Yahni Tarifi

Tavuk etinden vazgeçemeyenler için sağlıklı mı sağlıklı yoğurtlu terbiyeli tavuk yahni tarifimiz var. Özellikle hastalık ve nekahet dönemlerinde tercih edilen ve bağışıklığı güçlendirerek şifa olan tavuk haşlamasının içerisine eklediğimiz sebzeler damak çatlatan bir lezzet oluşturacak.

Kelle Paça Çorbası Tarifi

Sabahın erken saatlerinde ya da gecenin ilerleyen saatlerinde üşenmeden gidip içilen kelle paça çorbası tarifi sevdalıları için birebir hazırlanmıştır. Bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı savaşan kelle paça çorbasının terbiyesi çorbaya ayrı bir lezzet katıyor.

Ferika (Bereket) Çorbası Tarifi

Hurma, yoğurt ve yulafın enfes buluşması ile ortaya çıkan ferika (bereket) çorbası tarifi kolay yapımı ile sizi zorlamayacak. İsmi gibi bereketli olan bu lezzet özellikle ramazan ayında çok sık tüketilmektedir.

Fırında Gül Mantısı Tarifi

Çıtır çıtır lezzeti ile damaklara hitap eden fırında gül mantısı tarifi görüntüsü ile gözlere hitap eder. Mantının her türlü halini sevenler için muhteşem bir tarif olan gül mantısı şık sunumu ile misafirlerinize doyumsuz bir lezzet deneyimi yaşatacak.

Karamelli Trileçe Tarifi

Şık sunumu ve görseli ile önce gözleri doyuran karamelli trileçe tarifi favorileriniz arasında yerini alacak. Sütlü tatlı sevenler için harika bir alternatif olan trileçeden bir dilim asla yetmeyecek. Yapımı aşamalı olsa da güzel sonuçlar alacağınız bu tarifi en iyi tatlı listenize mutlaka ekleyin.

Damla Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlıların en göz alıcı olanı damla tatlısı tarifi özellikle bayram ve ramazan sofralarında çok sık yapılmaktadır. Farklı bir tarifle sofrasını şenlendirmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak damla tatlısı lezzeti ile misafirlerinizi mest edecek.

Yoğurtlu Yuvalama Çorbası Tarifi

Yöresel çorbaların başında gelen yoğurtlu yuvalama çorbası tarifi uzun sürse de, eşsiz tadı ile yorgunluğu alıp götürür. Gaziantep’in en özel lezzetlerinden olan yuvalama çorbası bir kâse mutluluk olarak tarif edilebilir.

Patlıcanlı Perde Pilavı Tarifi

Kabalalık ve bereketli sofra kurmayı seviyorsanız patlıcanlı perde pilavı tarifi tam size göre.. Pişen pirincin bereketi ile hazırlanan yemeğimiz patlıcan ve etle birbirini tamamlıyor. Sofradaki herkesin favorisi olacak bu tarifi denediğinize pişman olmayacaksınız.

Ispanaklı Omlet Tarifi

Sabah kahvaltılarına çok önem veren bir toplum olduğumuz için eşsiz bir kahvaltı keyfi yaşamak isteyenlere özel ıspanaklı omlet tarifi veriyoruz. Bol vitamin deposu ıspanak ile protein deposu yumurtanın eşsiz birleşimi sizi kendine hayran bırakacak.

Nefis Fırında Patatesli Tavuk Tarifi

Tavuk ve patatesin destansı buluşması ile damakları şenlendiren fırında patatesli tavuk tarifi yeterli vakti olmayanların kurtarıcısıdır. Dışı çıtır çıtır içi yumuşak kalan tavuklu patatesi güzel bir pilavla tamamlayabilirsiniz.

Fellah Köftesi Nasıl Yapılır? Tarifi

Fellah köftesi tarifi, ülkemizin farklı yerlerinde ufak farklılıklar ile yapılan ve hayran kalınan bir tariftir. Asla dağılmayan bulgurun doyurucu ve besleyici özelliğimi yansıtır. Ana yemek olarak tüketilen fellah köftesi, ana yemeğin yanında garnitür olarak da servis edilebilir. Sarımsaklı sos ile servis edilen fellah köftesinin tadına bayılacaksınız.

Kabak Tatlısı Tarifi

Kış aylarının en güzel lezzetlerinden olan kabak tatlısı tarifi kolay yapımı ve cezbedici görüntüsü ile sofraları şenlendirmektedir. Herkesin severek yiyeceği ağızları sulandıran kabak tatlısı düşük kalorisi ile diyet yapanların bir numaralı tercihidir.

Çökertme Kebabı Tarifi

Türk mutfağının en önemli et yemeklerinden olan çökertme kebabı, enfes tadı ve görüntüsü ile herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Sofralarınızı şenlendirecek bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Hasanpaşa Köftesi Tarifi ve Püf Noktaları

İsmiyle herkeste merak uyandıran Hasanpaşa köftesi tarifi bol malzemeleri ile tadını damağınızda bırakacak. Efsane lezzeti ve doyurucu olması ile ev yemeklerinin en sevilenlerinden olan Hasanpaşa köftesi sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Tepside Kabak Mücveri Tarifi

Kızartma ile uğraşmaktan çekinen kişiler için pratik ve bir o kadar da lezzetli olan tepside kabak mücveri tarifi son günlerde popüler olmuştur. Sağlıklı ve hafif olması ile diyet listelerinin vazgeçilmezi olan tepside kabak mücveri eşsiz bir lezzete sahiptir. Bu tarifi kahvaltıda, öğle ve akşam yemeklerinde uygulayabilirsiniz.

Gerçek Brownie Tarifi

Brownie severler tam kıvamında bu gerçek brownie tarifi sizin de favoriniz olacak. Üstündeki ince kabuğuyla, nemliliğiyle garanti tutacak bu nefis brownie tarifini mutlaka deneyin.

Patates Dolgulu Tava Ekmeği Tarifi

Çok kısa sürede hazırlayabileceğiniz, isterseniz kahvaltıda servis edebileceğiniz isterseniz de çay saatlerinizde imdadınıza yetişecek pratik mi pratik, lezzetli mi lezzetli patates dolgulu tava ekmeği tarifimizi mutlaka kaydedin ve deneyin.

Nefis İzmir Bombası Tarifi

Bomba gibi bomba, kimler sever ya da kimler gereksiz bulur? Ben ilk gördüğümde bayağı önyargılı yaklaşmıştım ama deneyince fikirlerim tamamen değişti. Güzel yapılırsa tadından yenmiyor, akışkan iç kıvamı da bağımlılık yapıyor.