Browsing category

Trend Yemek Tarifleri

Kıymalı Kaşarlı Patates Rulo Tarifi

Bir avuç kıymanız varsa bu tarifi mutlaka deneyin. Sadece bir parça kıyma ile tepsi büyüklüğünde, tadına doyulmaz bir ana yemek yapıyoruz. İftarda mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Biz gerçekten tadına doyamadık. O kadar lezzetli bir tarif ki anlatamam. Yarım saat gibi kısa bir sürede hazırlayabileceğiniz bu yemeği pilav ve cacık ile servis edebilirsiniz.

Kelle Paça Çorbası Tarifi

Sabahın erken saatlerinde ya da gecenin ilerleyen saatlerinde üşenmeden gidip içilen kelle paça çorbası tarifi sevdalıları için birebir hazırlanmıştır. Bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı savaşan kelle paça çorbasının terbiyesi çorbaya ayrı bir lezzet katıyor.

Fırında Gül Mantısı Tarifi

Çıtır çıtır lezzeti ile damaklara hitap eden fırında gül mantısı tarifi görüntüsü ile gözlere hitap eder. Mantının her türlü halini sevenler için muhteşem bir tarif olan gül mantısı şık sunumu ile misafirlerinize doyumsuz bir lezzet deneyimi yaşatacak.

Karamelli Trileçe Tarifi

Şık sunumu ve görseli ile önce gözleri doyuran karamelli trileçe tarifi favorileriniz arasında yerini alacak. Sütlü tatlı sevenler için harika bir alternatif olan trileçeden bir dilim asla yetmeyecek. Yapımı aşamalı olsa da güzel sonuçlar alacağınız bu tarifi en iyi tatlı listenize mutlaka ekleyin.

Nefis Fırında Patatesli Tavuk Tarifi

Tavuk ve patatesin destansı buluşması ile damakları şenlendiren fırında patatesli tavuk tarifi yeterli vakti olmayanların kurtarıcısıdır. Dışı çıtır çıtır içi yumuşak kalan tavuklu patatesi güzel bir pilavla tamamlayabilirsiniz.

Patates Dolgulu Tava Ekmeği Tarifi

Çok kısa sürede hazırlayabileceğiniz, isterseniz kahvaltıda servis edebileceğiniz isterseniz de çay saatlerinizde imdadınıza yetişecek pratik mi pratik, lezzetli mi lezzetli patates dolgulu tava ekmeği tarifimizi mutlaka kaydedin ve deneyin.