Browsing category

Hamur İşi Tarifleri

Kandilli Mantı Tarifi

Kandilli mantı, geleneksel Türk mutfağının sevilen lezzetlerinden biridir. İnce hamurun içine lezzetli iç harç doldurularak hazırlanan bu mantı, özel sosuyla servis edilir ve genellikle yoğurt ile birlikte tüketilir. Hem yapımı keyifli hem de tadı damağınızda unutulmaz bir iz bırakacak olan bu tarifi deneyerek, sevdiklerinize lezzetli bir öğün sunabilirsiniz.

Patates Dilim Pizza Tarifi

Ailenin her yaştan üyesinin beğeneceği bu enfes lezzeti deneyerek, pratik ve lezzetli bir aperatif sunabilirsiniz. Sahura pratik bir lezzet arayanlar için patates dilim pizza tarifi harika bir alternatif olabilir.

Fırında Gül Mantısı Tarifi

Çıtır çıtır lezzeti ile damaklara hitap eden fırında gül mantısı tarifi görüntüsü ile gözlere hitap eder. Mantının her türlü halini sevenler için muhteşem bir tarif olan gül mantısı şık sunumu ile misafirlerinize doyumsuz bir lezzet deneyimi yaşatacak.

Patates Dolgulu Tava Ekmeği Tarifi

Çok kısa sürede hazırlayabileceğiniz, isterseniz kahvaltıda servis edebileceğiniz isterseniz de çay saatlerinizde imdadınıza yetişecek pratik mi pratik, lezzetli mi lezzetli patates dolgulu tava ekmeği tarifimizi mutlaka kaydedin ve deneyin.